Premagajte loterijo z matematiko

Medtem ko se zadetek na loteriji zdi čudovite, vesele sanje, ki bi jih rad doživel skoraj vsakdo, se zdi, da so to le sanje. Vendar, kaj če bi bilo res mogoče izbrati zmagovalne loterijske številke, bi vas zanimalo, če bi lahko?

Že po prvi loto igri so bili ljudje hudo nagnjeni k temu, da bi ustvarili varen loterijski sistem, ki bi lahko premagal ta močan žreb. Z veliko željo, da bi izkusili takojšnje bogastvo in finančno svobodo ter včasih v poskusu, da bi le obvladali matematiko, so moški in ženske poskušali ustvariti sisteme loterije, ki bi jim lahko prinesli glavni dobitek.

Glede na to, da se razvija toliko loterijskih sistemov, bi se morda zmotili, če bi mislili, da bi bil zmagovalni sistem ustvarjen veliko prej. Vendar je bil do nedavnega najboljši sistem za dobitek na loteriji vrtenje številk.

Vendar pa obstajajo nekateri matematični sistemi, ki se opirajo na uporabo zakonov verjetnosti za pomoč pri izbiri loterijskih številk, ki imajo zelo visoko stopnjo uspešnosti.

Kot sem že poudaril, je eden najučinkovitejših in najbolj priljubljenih načinov za povečanje možnosti za dobitek na loteriji prek “kolesarjenja”. Ker pa vrtenje ustvari več številskih zaporedij, morate za uporabo kupiti več loterijskih srečk. To pomeni, da je treba porabiti več denarja in zaradi tega postane kolesarjenje resnično učinkovito šele, ko je mogoče uporabiti večja sredstva sindikata.

Odlična stvar pri tem sistemu pa je, da jasno prikazuje sposobnost matematičnih sistemov, da premagajo visoke kvote na loteriji.

Verjetno ne boste presenečeni, ko boste izvedeli, da je človek, ki se preživlja s številkami, zadel na loteriji rekordnih petkrat.

Večina ljudi se bo strinjala, da je moral biti matematik, če je kdo želel razbiti loterijsko kodo. Torej Larry Blair, profesor matematike v Oklahomi, ustreza temu, toda kako učinkovit je njegov sistem?

Verjeli ali ne, Larry je uporabil svoj sistem loterije, da je zadel rekordnih petkrat. Tri njegove zmage so bile ena za drugo.

You Might Also Like