Translation results Translation result Loterija za zeleno karto – morate vedeti!

Zmaga na loteriji vizumov za raznolikost ne zagotavlja, da boste eden od petinpetdeset tisoč, ki bodo vsako leto dobili vizume za stalno prebivanje v Združenih državah. Kot tuji državljan morate najprej biti sposobni izpolniti zahteve, ki bodo od vas zahtevane, da lahko opravite postopek preverjanja s strani organov, ki nadzirajo loterijo za vizum za raznolikost ali loterijo za zeleno karto.

Loterija za vizum raznolikosti, poznana tudi kot loterija zelene karte, določa, da je treba uporabiti določen niz meril, preden se odobri prošnja osebe za stalno prebivanje. Ena od zahtev je, da lahko zmagovalec loterije za zeleno karto predloži podatke o svoji potrditveni strani, potem ko se pridruži loteriji Diversity Visa Lottery od oktobra do decembra 2009/2010. S 1. julijem 2009 bodo vse trajne informacije, ki jih zmagovalec potrebuje za Diversity Visa Lottery 2010, na voljo na internetu, vendar le do 30. junija 2010.

Vsi rezultati in obvestila loterije za zeleno karto so v obdobju med majem in julijem 2009 poslani po pošti na poštni naslov vsakega udeleženca zmagovalne loterije. Vsem obvestilom bodo priložena uradna vladna pisma Ministrstva za zunanje zadeve ZDA. Konzularni center Kentuckyja (Williamsburg, KY). Prav nobeno obvestilo ne bo poslano po e-pošti. Upoštevajte, da bodo obvestila vsebovala tudi dodatna navodila in podrobnosti o drugih zahtevah. S tem bo prosilec obveščen o drugih pomembnih dokumentih ali obrazcih in pristojbinah za vlogo za priseljenski vizum, ki jih mora predati.

Vizumi za končne zmagovalce loterije vizumov raznolikosti 2010 bodo izdani od 1. oktobra 2009 do 30. septembra 2010.

Vsi prosilci morajo pridobiti tako imenovani vizum raznolikosti ali spremeniti status pred zaključkom proračunskega leta.

Tujci, ki niso bili med srečneži, ki so pridobili zeleno karto, žal ne bodo prejeli obvestila.

Kot rešitev za to nesrečno okoliščino je spletna stran E-DV zdaj na voljo na spletu, kjer lahko ocenijo status svoje prijave na loterijo.

Za tiste, ki jih zanima, se bo loterija za zeleno karto znova začela oktobra 2010. Če boste imeli srečo, boste morda le eden izmed petinpetdeset tisoč srečnežev, ki bodo končno dobili svojo zeleno karto ZDA.

You Might Also Like